Lalijn
Voortsweg 94, 7523 CJ te Enschede
Telefoonnummer: +31652447311
Emailadres: Info@lalijn.nl
Kvk nummer: 08203185
IBAN: NL53RABO 0152 337 601 tnv Lalijn te Enschede

 

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Lalijn. Door te bestellen, geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Lalijn behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

De verkoop van een artikel komt tot stand na het plaatsen van een bestelling op www.lalijn.nl.

Bestellen

Bestellingen uit de webshop kunnen uitsluitend via internet bij Lalijn geplaatst worden. Na ontvangst van de bestelling wordt per e-mail een bevestiging gestuurd. De klant zal op de hoogte worden gebracht wanneer Lalijn een produkt niet kan naleveren/bestellen. Krijgt u geen bericht via e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Controleer a.u.b. bij het plaatsen van uw bestelling of uw e-mailadres juist is ingevuld. Bij een verkeerd e-mailadres ontvangt u geen automatische orderbevestiging en kan ik u niet bereiken. Neem dan contact op via info@lalijn.nl

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik u bij twijfel en/of vragen over een artikel deze in de bestelling te vermelden.

Bestelde artikelen die op voorraad zijn, zullen na ontvangst van betaling binnen 1-2 werkdagen worden verstuurd. Wanneer er sprake is van een op maat gemaakt produkt moet u rekening houden met een langere levertijd. Ik zal u dan een indicatie van de levertijd doorgeven.

Betaling

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden via iDeal of Paypal welke beschikbaar is op deze website of via een contante betaling bij afhaal. Na betaling is annuleren door de koper niet meer mogelijk.

Verzenden

Bezorging wordt verzorgd door Post NL.

De verzendkosten die worden berekend zijn afhankelijk van het product en de afmetingen. Veel producten kunnen door de brievenbus en zullen dus verzonden worden als brievenbuspost. De kosten voor verzending worden automatisch berekend en kunt u terug zien aan het eind van het bestelproces.

Lalijn is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending via de post. Tegen een meerprijs kunt u dit risico verzekeren. Dit dient u te vermelden bij de bestelling.

Klachten

Laat klachten of suggesties weten via een e-mail aan info@lalijn.nl. Lalijn neemt iedere klacht of suggestie serieus en zal altijd een reactie geven.

Privacy

Persoonlijke gegevens worden alléén gebruikt voor een correcte afhandeling van de bestelling. Persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Wasvoorschriften

Alle kleding artikelen kunnen op een fijnwas programma op 30 graden Celcius gewassen worden. Om het artikel mooi te houden, adviseer ik om deze niet veelvuldig te wassen en ze tijdens het wassen (fijnwas programma op 30 graden Celcius) te beschermen door ze in bijvoorbeeld een waszak of een dichtgeknoopt kussensloop te doen. Op een opdruk van een tekst/afbeelding kun je niet strijken, deze kan door hitte loslaten of aan het strijkijzer blijven plakken. Eventueel met een theedoek ertussen strijken.

Drogen in de wasdroger is op eigen risico en wordt door Lalijn afgeraden. Evenals het gebruik van wasverzachter.

Retourneren en omruilen van artikelen

Lalijn doet er alles aan om via de website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 5 dagen geruild worden of geretourneerd worden na opgaaf van reden en goedkeuring van Lalijn.

Artikelen die op verzoek (persoonlijk) zijn gemaakt kunnen NIET geruild worden, zoals o.a. gepersonaliseerde producten.

Creditering zal plaatsvinden onder aftrek van de door Lalijn gemaakte verzendkosten.

De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourzending. Retouren dienen ten alle tijde voldoende gefrankeerd te worden, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en kunnen derhalve niet gecrediteerd worden.

Kwaliteit

Doordat alle producten, handgemaakt zijn, kunnen er afwijkingen in afbeeldingen en kleuren (beeldscherm) optreden ten opzichte van de voorbeelden op deze site.

Zonder toestemming mogen foto`s van artikelen niet gekopieerd worden of gebruikt.

Toepassselijk recht/geschillen

Op alle overeenkomsten met Lalijn is Nederlands recht van toepassing.

 

0

Start typing and press Enter to search

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Lalijn.nl gebruik van cookies. Bij het accepteren stemt u voor voor het gebruik van cookies.